skip to Main Content
213.00.53183 yuar@yuar.gr

RELAX + RECHARGE

YUAR SIGNATURE

30’  €35  | 50’  €55  |  80’  €75

Η απόλυτη χαλάρωση!

Εξαλείφει το άγχος και χαρίζει μια μοναδική αίσθηση ξεκούρασης, χαλάρωσης και ευεξίας.

AROMA

BODY: 60’ €70
FACE & BODY: 80’ €90

Αφήστε τα αιθέρια έλαια να σας ταξιδέψουν!

Σούπερ χαλαρωτικό μασάζ με εφαρμογή τριών μοναδικών αιθέριων ελαίων. Οι μεθυστικές μυρωδιές τους θα σας αποπλανήσουν ταξιδεύοντάς σας σε έναν υπέροχο κόσμο αρωμάτων.

ΙΝΔΙΚΟ ΚΕΦΑΛΗΣ

20’ €25

Βαθειά χαλάρωση και αναζωογόνηση!

Εκτελείται στα σημεία που τείνει να συσσωρεύεται η ένταση και το άγχος ξεκινώντας από τους ώμους και καταλήγοντας σε όλο το εύρος και τους άξονες του κεφαλιού. Αποβάλλει την ένταση της καθημερινότητας και επαναφέρει τη συνολική ροή της ενέργειάς σας.

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

30’ €40

Ενεργοποιήσετε τη θεραπευτική ικανότητα του οργανισμού σας!

Εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων σε σημεία-κλειδιά που βρίσκονται στα πέλματα και στις παλάμες. Σε αυτές τις περιοχές υπάρχουν αντανακλαστικά σημεία (7.000 νευρικές απολήξεις) που συνδέονται με τις αντανακλαστικές ζώνες της ρεφλεξολογίας και αντιστοιχούν σε κάθε όργανο (καρδιά, στομάχι, συκώτι κλπ.).

SPORTS / DEEP TISSUE

50’ €60

Εις βάθος μυϊκή χαλάρωση!

Χρησιμοποιεί δυνατές πιέσεις σε όλες τις μυϊκές ομάδες, και έχει ως αποτέλεσμα την εις βάθος χαλάρωση ολόκληρης της δομής και της πορείας των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών, συμβάλλοντας έτσι στην καταπολέμηση των μυϊκών συσπάσεων, χρόνιων φλεγμονών, μυϊκών πόνων και του στρες.

JET LAG

30’ €40

Επαναφόρτιση ενέργειας!

Εξαιρετικά χαλαρωτικό και ευεργετικό, θεωρείται η ιδανική επιλογή μετά από μια κουραστική πτήση ή μια κουραστική ημέρα στο γραφείο. Χαλαρώνει τους σφιγμένους μυς της πλάτης, του αυχένα, των ώμων και κυρίως των κάτω άκρων επαναφέροντας την ισορροπία στο σώμα και θέτοντας πάλι σε ομαλή λειτουργία την κυκλοφορία του αίματος.

EXOTIC ARRIVALS

INDIAN THREE CANDLE

60’ €80

Μασάζ με ζεστά κεριά!

Το μασάζ με τα ζεστά κεριά δημιουργεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία.Το φίνο κρεμώδες ζεστό κερί ρέει πάνω στο σώμα θρέφοντας σε βάθος το δέρμα, ενώ ένας συνδυασμός μαλάξεων, τεντωμάτων, απαλών πιέσεων και μεγάλων συνεχόμενων κινήσεων, χαλαρώνουν το μυϊκό σύστημα, διεγείρουν την αιματική κυκλοφορία, βοηθώντας το σώμα να αποβάλλει όλες του τις εντάσεις και σας προσκαλούν σε μια απολαυστική απόδραση των αισθήσεων.

LAVA SHELLS

60’ €120

Ότι πιο νέο στη χαλάρωση και ευεξία του σώματος!

Ενώ τα όστρακα, ζεστά κυλούν εναλλάξ στο σώμα σας με έντονες και ήπιες κινήσεις, εξαλείφουν την ένταση των μυών, ηρεμούν το νευρικό σύστημα, ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου.

THAI

60’ €90

Ευεργετική θεραπεία με πολλαπλά οφέλη!

Ορίζεται ως ενεργειακή τεχνική μέθοδο εναλλακτικής θεραπείας διότι συνδυάζει τεχνικές πιέσεων στους μεσημβρινούς (Sen lines) και διατάσεις σε όλο το σώμα με αποτέλεσμα την απελευθέρωση της ροής της ενέργειας. Αυτού του είδους η τεχνική πραγματοποιείτε σε ειδικό στρώμα στο πάτωμα και η ένδυση του θεραπευόμενου πρέπει να είναι άνετη (βαμβακερή αθλητική φόρμα και μπλούζα) ώστε να επιτρέπει τις κινήσεις του συγκεκριμένου massage (stretching-διατάσεις).

THAI OIL

60’ €70

Σωματική και πνευματική αναζωογόνηση!

Αποτελεί μια παραλλαγή της τεχνικής του ταϊλανδέζικου μασάζ με λιγότερες διατάσεις και την χρήση ζεστών αιθέριων ελαίων η οποία πραγματοποιείται πάνω στο κρεβάτι του μασάζ και όχι σε ειδικό στρώμα στο πάτωμα. Η Ταϊλανδέζικη μάλαξη με λάδι είναι μια σημαντική τεχνική για το άνοιγμα και την απελευθέρωση του σώματος από την ένταση, το άγχος, και τον πόνο. Μαλακώνει τους μύες και ηρεμεί το σύστημα ολοκληρωτικά.

LOOK + FEEL YOUR BEST

PRO-YOUTH PIONEER FACE & NECK

90’ €90

Χαρίστε στον εαυτό σας το δώρο της νεότητας!

Νέα εξειδικευμένη περιποίηση και μασάζ προσώπου και λαιμού, Pro-Youth Pioneer, με καλλυντικά προϊόντα της γαλλικής εταιρείας, Phytomer, για την άμεση αντιμετώπιση και λείανση των ρυτίδων. Δείτε αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή! Για βέλτιστα αποτελέσματα προτείνονται, τουλάχιστον στην αρχή, 4-5 θεραπείες.

BODY SCRUB

30’ €40

Απολέπιση σώματος για άψογο καθαρισμό επιδερμίδας!

Με άλατα, κοράλλια και Oligomer (στερεοποιημένη θάλασσα) γίνεται βαθύς καθαρισμός και απολέπιση στο δέρμα.

BODY ESSENTIALS

80’ €90

Για άψογη επιδερμίδα και λάμψη σε όλο το σώμα!

Με άλατα, κοράλλια και Oligomer (στερεοποιημένη θάλασσα) γίνεται βαθύς καθαρισμός στο δέρμα. Ακολουθεί
εφαρμογή γαλακτώματος σε όλο το σώμα με ένα κοκτέιλ θαλάσσιων συστατικών που eπαναφέρει τον υδάτινο τόνο στο δέρμα σας.

ΛΕΜΦΙΚΟ

60’ €55

Το μασάζ που αδυνατίζει!

Οι τεχνικές μαλάξεων και ανοδικές κινήσεις που “σμιλεύουν” το σώμα και έχουν απώτερο στόχο να κυκλοφορήσει καλύτερα η λέμφος. Βοηθάει στη γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, στην αναζωογόνηση του δέρματος, στη μείωση της κυτταρίτιδας, στο χάσιμο πόντων και κατ’ επέκταση και στο αδυνάτισμα. Στην αρχή θα πρέπει τα 5 πρώτα μασάζ να γίνουν μέσα σε 10 ημέρες, και στη συνέχεια προτείνεται συντήρηση με τουλάχιστον 2 συνεδρίες το μήνα.
Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα συνδυάστε το με το Anti Cellulite – μασάζ καταπολέμησης της κυτταρίτιδας (90 λεπτά).

ANTI CELLULITE

30’ €40

Για σώμα χωρίς κυτταρίτιδα!

Ποτέ δεν είναι αργά για να πείτε αντίο στη κυτταρίτιδα και να αποκτήσετε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν! Το Anti Cellulite μασάζ εστιάζει τοπικά στις “προβληματικές” περιοχές με ειδικές κινήσεις και ειδικά έλαια και προϊόντα που βοηθούν στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός μαλάξεων και προϊόντων δίνει θαυμάσια αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και σε όλα τα στάδια. Στην αρχή θα πρέπει τα 5 πρώτα μασάζ να γίνουν μέσα σε 10 ημέρες, και στη συνέχεια προτείνεται συντήρηση με τουλάχιστον 2 συνεδρίες το μήνα. Για ακόμα πιο εντυπωσιακά συνολικά αποτελέσματα συνδυάστε το με το Λεμφικό Μασάζ (90 λεπτά).

DOUBLE POWER

90’ €80

Για το τέλειο σώμα!

Συνδυασμός λεμφικού και anti cellulite μασάζ για συνολική αποτοξίνωση του οργανισμού, σμίλευση σώματος και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας.

RELIEF

30’ €40 | 50’ €60

Απαλλαχθείτε από τα πιασίματα και τους πόνους!

BEAUTIFUL LEGS

40’ €50

Ανακουφίστε τα πόδια σας!

Περιποίηση με θαλάσσια φλαβονοειδή και Centella Asiatica αποτοξινώνει και ξεκουράζει τα πρησμένα κουρασμένα πόδια. Peeling, με άλατα και αιθέρια έλαια, ειδική δροσερή μάσκα σε μορφή τζελ από τις πατούσες έως τους μηρούς ευνοεί την μικροκυκλοφορία, ενδυναμώνει τα τριχοειδή αγγεία, απομακρύνει την κούραση, αναζωογονεί και εξαφανίζει τα οιδήματα.

Back To Top